Vállalati tanfolyamok

vallalati_tanf

Vállalatok számára speciálisan kialakított tanfolyamokat szervezünk egyéni vagy csoportos formában és biztosítjuk a megrendelő igényeihez legjobban alkalmazkodó nyelvoktatási rendszert.
Lelkiismeretes tanárok irányításával igény szerint a nyelviskolában ( Eger, Budapest ) vagy a megrendelő partnernél kihelyezett formában tudjuk biztosítani a nyelvoktatást.

 

Képzéstípusaink

Általános nyelv

Az általános tanfolyamokon kezdőtől a felsőfokig a mindennapi életben szükséges nyelvhasználatot oktatunk. Azoknak ajánljuk, akik a hétköznapi élet során szeretnék használni a nyelvet vagy beszédtechnikájukat szeretnék fejleszteni.

Választható nyelvek: angol, német, olasz, spanyol, francia, portugál, orosz

Nyelvvizsga felkészítő

A nyelvvizsga felkészítő tanfolyamainkon felkészítjük Önt alap- közép és felsőfokú nyelvvizsgákra, megismertetjük a nyelvvizsga követelményrendszerére épülő típusfeladatokkal, segítséget nyújtunk a jelentkezésben, ügyintézésben.

Választható nyelvek: angol, német,olasz, spanyol, francia, portugál, orosz

Munkahelyi vagy üzleti nyelv

A tanfolyamok tematikája a leggyakrabban előforduló munkahelyi, üzleti helyzetekre épül és olyan munkavállalóknak ajánljuk, akiknek az idegen nyelv használatára a munkahelyen előforduló tipikus szituációkban van szükségük pl. telefonálás, levelezés, külföldi partner fogadása.

Választható nyelvek: angol és orosz

Kérje ajánlatunkat az info@bluepen.hu e-mail címen.