Nyelvtanfolyam típusok

images

Általános nyelvtanfolyamok

Az ingyenes szintfelmérést követően diákjainkat tudásszintjük alapján elhelyezzük a számukra legmegfelelőbb csoportban.
Az oktatás egységes tankönyvcsalád és kidolgozott tanmenet alapján történik. A hallgatók a tanfolyamok végén dolgozatok, szintzáró vizsgatesztek alapján kapnak visszajelzést arról, hogy milyen mértékben sikerült elsajátítaniuk a tananyagot. A nyelvi szinteknek megfelelően diákjaink beiratkozhatnak 40, 80 és 120 órás tanfolyamokra.

 

img

Nyelvvizsgafelkészítő tanfolyamok

Nyelviskolánkban lehetősége van felkészülni egynyelvű és kétnyelvű, alap-, közép és felsőfokú nyelvvizsgákra. Mivel az egyetemek, főiskolák és a munkahelyek is más-más típusú nyelvvizsgát helyeznek előtérbe, ezért célszerű utána járni, kinek melyik nyelvvizsga típusra van szüksége. Hogy azok is eligazodjanak a nyelvvizsgák világában, akik még nem tudják milyen vizsgát szeretnének tenni, összeállítottunk egy részletes tájékoztatót. Kattintson ide a részletekért:

 

erettsegire_felkeszito

Érettségire felkészítő tanfolyamok

Nyelviskolánkban lehetősége van felkészülni a kétszintű érettségi vizsgákra. Folyamatosan indítjuk 40 és 80 órás felkészítő kurzusainkat az októberi és májusi közép- és emelt szintű érettségi vizsgákra. Hogy tájékozódni tudjon a kétszintű nyelvi érettségiről, összeállítottunk egy részletes tájékoztatót.

Bővebben »

 

uzleti_ nyelvtanfolyam

Üzleti angol tanfolyamok

Többféle üzleti angol tanfolyamot kínálunk azoknak, akiknek munkájuk során fontos a tárgyalás, prezentáció, telefonos vagy írásbeli kommunikáció illetve az irodai angol.
Üzleti angol tanfolyamaink:

  • Üzleti telefonálás és levelezés
  • Tárgyalóképes angol
  • Hatékony prezentáció
Bővebben »

 

kulfoldi_ munkavallalashoz

Nyelvi tréning külföldi munkavállaláshoz

5 hetes 40 órás nyelvi tréningjeinken sok fontos dolgot megtanulhat, ami a külföldi munkavállaláshoz szükséges.

 

Bővebben »

 

private

Egyéni oktatás

A Privat Pen lehetőséget biztosít hallgatóinak, hogy magántanulóként vagy párban személyre szabottan is tanulhassanak nyelvet iskolánkban. Előnye, hogy a tanár célzottan a problémás területek fejlesztésére koncentrál, az egyéni képességeket és igényeket maximálisan szem előtt tartva. Az egyéni oktatás előnyös választás azon diákok számára, akik az átlagosnál gyorsabb tempóban szeretnének fejlődni, a nyelvi készségek közül valamelyik részterületre kiemelt figyelmet kívánnak fordítani, illetve időbeosztásuk nem teszi lehetővé a csoportos tanulást.

 

books_clock

Intenzív tanfolyamok

A Rapid Pen 100 órás intenzív tanfolyamain 5 hét alatt egy teljes tankönyv anyagát megtanulhatja, fókuszálva a mindennapi beszédhelyzetekre. Így egy teljes év anyagát el tudja sajátítani turbó gyorsasággal és egy teljesen kezdő szintről eljuthat középhaladó szintre.