Rólunk

A Blue Pen Nyelvstúdió megújult arculattal várja régi és leendő tanítványait Eger belvárosában, valamint Budapesten.

Iskolánk 1997 óta foglalkozik felnőtt- és gyermek nyelvoktatással Egerben a Nívóber irodaház korszerű, légkondicionált termeiben.
Fő tevékenységünk: angol, német, olasz, spanyol, francia, portugál és orosz nyelvtanfolyamok szervezése és lebonyolítása.
Tanáraink több éves szakmai tapasztalattal, elhívatott munkát végeznek az idegen-nyelv oktatás területén és igyekeznek megvalósítani a hatékony nyelvtanulást, továbbá segíteni a nyelvvizsgák megszervezését.
Munkánk eredményességét segítik a megújuló, modern nyelvkönyvek, segédanyagok és idegen nyelvi hanganyagok.
A tanfolyamainkat a kezdőtől a felsőfokig az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszer követelményeinek (A1-C1) megfelelően indítjuk.
Fő célunk, hogy minden egyes diákunk minőségi nyelvoktatást kapjon, kis csoportokban izgalmas, oldott légkörű órák keretében szerezzen magabiztos, használható nyelvtudást. Minden érdeklődőnek lehetőséget biztosítunk ingyenes próbaórára (szintfelmérésre), a nyelvvizsga előkészítő tanfolyamoknál pedig ingyenes próba nyelvvizsga segíti a nyelvtanulás sikerét.

A nyelvoktatáson kívül új szolgáltatásainkat is szeretnénk figyelmükbe ajánlani. 2014 szeptemberétől elindítjuk az általános iskolai előkészítő foglalkozásainkat, ahol szakképzett pedagógusaink minőségi munkával segítik az iskolába készülő gyermekek beilleszkedését, tanulását.