Üdvözöljük a Blue Pen Nyelvstúdió honlapján!

Ha szeretne nyelveket tanulni, akkor jó helyen jár!

Amióta megnyitottuk nyelviskolánkat, az elmúlt 17 évben nagyon sok és sokféle ember megfordult nálunk. Tanítványaink között vannak gyerekek, fiatalok, középkorúak, idősebbek, van akinek gyorsabban van akinek lassabban megy a nyelvtanulás. Mindenki más és más céllal érkezik. Sokan jobb állást szeretnének, mások a felvételi vagy a diploma miatt nyelvvizsgáznak, esetleg külföldi munkavállalás miatt szeretnének nyelveket tanulni. Általánosságban pedig a mindennapi életben, munkahelyi szituációkban szeretnének hatékonyan kommunikálni.

 Munkatársaink szakmai hozzáértéssel és szívvel-lélekkel dolgoznak ezért, hogy a nyelviskola és a tanulói sikeresek legyenek. Célunk, hogy mindenkinek segítsünk nyelveket tanulni, nemre, életkorra és képességekre való tekintet nélkül. Fontosnak tartjuk, hogy minden tanulónak megismerjük a nyelvtanulással kapcsolatos céljait, tájékozódjunk eddigi tapasztalatairól és személyes odafigyelést nyújtsunk. A beiratkozáskor felmérjük a jelentkező tudását, meghallgatjuk egyéni elképzeléseit, és segítünk eligazodni a nyelvvizsgarendszer sokszor bonyolultnak tűnő rendszerében.

Sikerünk titka az emberközpontúság, céltudatosság a pozitív látásmód és a csapatmunka.

Azt szeretnénk ha tanulóink biztos tudással a birtokukban, elégedetten távoznának tanfolyamainkról.

Büszkék vagyunk arra, hogy rengeteg ember nálunk érte el a célját és és a mai napig sokan visszajárnak iskolánkba beszámolni sikereikről, eredményeikről. Egyúttal köszönjük nekik, hogy barátaiknak és ismerőseiknek ajánlanak minket.

Önt is szeretettel várjuk nyelvtanfolyamainkra és reméljük, hogy Ön is nálunk éri el célját!

 Balázs Krisztina és a Blue Pen csoport